Print Kontakt

 

Tryk her for mere info om Gårdprojektet!



Tryk her for indrapportering af fejl og mangler på vores ejendom!


På hjemmesiden her kan nuværende og kommende beboere i andelsboligforeningen Wilkensgården finde svar på spørgsmål omkring foreningen og vores faciliteter. 

Skulle der være spørgsmål, som ikke besvares af informationen her på hjemmesiden, kan bestyrelsen kontaktes via bestyrelsesmailen abwilkensgaarden@gmail.com. Vi har også en postadresse:

Bestyrelsen i AB Wilkensgården
Wilkensvej 16A, kld.
2000 Frederiksberg


Bestyrelsen kan også kontaktes i forbindelse med problemer vedrørende foreningens faciliteter. Beboere kan dog med fordel selv håndtere kontakt til foreningens leverandører og samarbejdspartnere i nogle sager – se under punktet “leverandører” i menuen, hvilke virksomheder der udfører hvilke opgaver for foreningen.


Vær opmærksom på, at der ikke er interne eller eksterne ventelister til køb af andelsboliger i foreningen. Potentielle købere anbefales at holde sig orienteret via ejendomsmæglere, salgsskilte osv. Forældrekøb er ikke er tilladt i foreningen.

 

VIGTIGT: Asfaltområdet foran Wilkensgården er en brandvej. Det er forbudt at køre ind på brandvejen, medmindre der forud er givet skriftlig tilladelse ra bestyrelsen.

 

 

Siden er senest opdateret december 2019.